CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Prin furtună in braţele lui Dumnezeu

Prin furtună in braţele lui Dumnezeu

Jill Briscoe

Preţul nostru: 23.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786068331102
Număr pagini: 194
Codul produsului: 15037
Dimensiuni produs: 130 x 205 mm
Greutate produs: 0.190 kg

Descrierea produsului

Cu toate că lumea noastră nu duce lipsă de lucruri rele, ea nu ştie de ce oamenilor buni li se întâmplă lucruri rele. În cartea Prin furtună, în braţele lui Dumnezeu, vechea relatare biblică a vieţii lui Iov devine actuală, oferind răspunsuri pertinente la întrebări privind suferinţa – aducând mângâiere personală, dând o continuă speranţă, ridicându-ne la o credinţă mai înaltă într‑un Dumnezeu iubitor.
Anne Graham Lotz, conferenţiară internaţională pe teme biblice şi autoare a cărţii Just Give Me Jesus

 

Probabil că am suferit de „iovită”, fiindcă săptămâna trecută am simţit-o ca pe un timp nesfârşit de zile furtunoase. Îţi mulţumesc, Jill, pentru că mi-ai reamintit că atât timp cât am suflare, vor fi greutăţi – şi speranţă. Povestirile tale mi-au stârnit emoţiile, iar reflecţiile tale despre Iov m-au ajutat să fac faţă furtunilor mele cu o mai mare claritate şi abilitate spirituală.
Patsy Clairmont, autoare a cărţilor God Uses Cracked Pots şi Stardust on My Pillow

 

Ca mamă, ca femeie cu o carieră şi ca soţie de pastor de tineret, câteodată am impresia că mă confrunt cu multe furtuni! Jill Briscoe ne-a ajutat să întrezărim bucuria lui Dumnezeu în întristare şi pacea Lui în durere. O încântătoare rază de speranţă pentru oricine care trece prin zile înnorate!
Angela Elwell Hunt, autoare a cărţilor Loving Someone Else’s Child! şi The Tale of Three Trees

 

Jill Briscoe ne relatează cu claritate evenimentele din cartea Iov şi, cu căldură şi înţelegere, ea face legătura dintre Iov, familia lui şi Dumnezeul nostru, iar mai apoi legătura cu fiecare dintre noi. Prin furtună, în braţele lui Dumnezeu este un manual pentru oricine care îndură greutăţi, fie ele mici sau mari.
Lynn Morris, coautoare a cărţilor Shadows of the Moutains şi The Stars for a Light

 

În stilul ei personal şi cald, Jill Briscoe ne oferă o perspectivă înălţătoare pentru a ne ajuta să facem faţă greutăţilor şi luptelor noastre inexplicabile. Ea ne oferă reflecţii proaspete, cu scopul de a ne ajuta să aplicăm în propriile noastre vieţi minunatele lecţii pe care ea le-a descoperit în istoria lui Iov. Aceasta este o carte pentru oricine care întreabă: „De ce?” şi ajunge să înţeleagă că sunt câteva răspunsuri. Jill ne reaminteşte că acolo unde este Vestea Bună, acolo este victorie. Deschiderea pe care o are Jill şi vulnerabilitatea ei sunt lucruri care îi marchează viaţa şi lucrarea şi mă ajută să înţeleg că în umblarea ei cu Dumnezeu ea are lupte similare cu ale mele. Întotdeauna mi-a fost un model personal şi continui să-I mulţumesc lui Dumnezeu pentru că ne binecuvântează prin darurile şi inima ei.
Mary Whelchel, fondatoare a lucrării radio „Christian Working Woman”

 

Jill a reuşit din nou. Această carte este una solidă din punct de vedere biblic, este practică în aplicarea ei şi captează mintea cititorului, aducând argumente convingătoare despre credincioşia lui Dumnezeu de a produce bucurie în urma suferinţei.
Nell Maxwell, fondatoare şi preşedintă a organizaţiei „Women Alive Canada”, Inc.

 

 

Cuprins

Introducere

O credinţă de aur
O lume care a luat-o razna
Acceptând inacceptabilul
Încredere în vremuri de necaz
Când sentimentele înşală
Aşteptând să treacă
Cum să-l mângâiem pe Iov
Cum să facem faţă criticii
Cineva se roagă pentru mine
Perseverând în necaz
În mijlocul furtunii şi în braţele Lui
A fi parte din planul Lui
Găsind puterea de a ierta
Fiicele lui Iov
Rămânând tare până la sfârşit
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Studiu Biblic
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Editura CLC > Cărţi Editura CLC ROMÂNIA
Produse > Cărţi > Comentarii Biblice > Tematici
Produse > Cărţi > Cărţi ale Bibliei > Iov

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Hudson Taylor. Un om în Hristos ~ Roger Steer
"Avem aici o istorie a măreţiei, repovestită unei noi generaţii care are nevoie de ea...Taylor a fost un gigant spiritual, pe care noi, creştinii din zilele din urmă, am face bine să-l cunoaştem." James I. Parker
Preţul nostru:
34.00 RON

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Călătoare pentru Domnul ~ Corrie Ten Boom
Relatându-şi experienţele privind călăuzirea, iertarea şi puterea lui Dumnezeu, Corrie a fost mereu provocată să aplice deplin, în propria ei viaţă, adevărurile pe care le-a împărtăşit altora.
Preţul nostru:
23.00 RON

Dragoste uimitoare ~ Corrie Ten Boom
În aceste pagini n-o întâlnim pe Corrie, ci pe Hristosul lui Corrie.
Preţul nostru:
14.00 RON

Împreună pentru totdeauna ~ Francis Chan
Căsătoria este grozavă dar nu este pentru totdeauna, este până când moartea ne va despărţi. Apoi vin răsplătirile sau regretele veşnice, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Nu putem lăsa lucrurile mai puţin importante să ne distrugă căsniciile, dar nu putem permite nici căsniciei să ne distragă de la lucrurile mai importante.
Preţul nostru:
21.00 RON

Nimic fără Isus ~ Corrie Ten Boom
Această carte ne învață importanța ascultării Cuvântului lui Dumnezeu și a poruncilor Sale. Ea ne prezinta alegoria lui Isus ca fiind Vița iar noi mlădițele. Despărțiți de Salvatorul nostru nu putem face nimic.
Preţul nostru:
18.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment