CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Radical

Radical

David Platt

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

Codul produsului: 13981

Descrierea produsului

CE VALOARE ARE ISUS PENTRU TINE?

Este usor pentru crestini sa uite ce le-a spus Isus ucenicilor Lui despre cum sa traiasca si ce stil de viata sa adopte. El a spus ca ei isi vor abandona siguranta, banii, confortul, chiar familia pentru a-L urma pe El.
Vor renunta la tot pentru Evanghelie. Isi vor lua crucea zilnic...

DAR STII PE CINEVA CARE TRAIESTE IN FELUL ACESTA? STII?

In "Radical", David Platt te provoaca sa analizezi cu o inima deschisa modul in care am manipulat Evanghelia pentru a se potrivi preferintelor noastre culturale. El ne arata ce a spus Isus de fapt despre a fi ucenicul Lui -- apoi te invita sa crezi si sa asculti ceea ce ai auzit. Iti relateaza povestirea dramatica a ceea ce se intampla atunci cand o biserica "de succes" dintr-o suburbie decide sa ia in serios Evanghelia propovaduita de Isus. In final, el te indeamna sa participi la Experimentul radical -- o calatorie de un an in ucenicia autentica care iti va transforma modul in care traiesti intr-o lume care are nevoie disperata de Vestea Buna pe care a adus-o Isus.

DAVID PLATT este pastorul Bisericii Brook Hills, o congregatie de 4000 de membri din Birmingham, Alabama. Considerat de multi oameni un vorbitor de exceptie, David a calatorit peste tot in lume. El are doua masterate si un doctorat primit de la New Orleans Baptist Theological Seminary. David si sotia lui, Heather, locuiesc impreuna cu familia lor in Birmingham.

"In 'Radical', noua lui carte captivanta, David Platt realizeaza o descriere impresionanta a bisericii din America de azi care, in punctele esentiale, este intr-un contrast izbitor cu ceea ce ne arata Biblia despre persoana si scopul lui Isus Cristos. David provoaca crestinii sa se trezeasca, sa renunte la falsele valori inradacinate in visul american si sa accepte ideea ca fiecare dintre noi este binecuvantat de Dumnezeu pentru un scop global -- acela de a face cunoscuta gloria lui Cristos tuturor natiunilor. Este o lectura obligatorie pentru fiecare credincios!"

-- WESS STAFFORD, presedintele si directorul executiv al Compassion Intl.

"Avem acum o generatie de lideri tineri care ar renunta daca ar fi nevoie la visul american pentru a se dedica pe deplin, de bunavoie si fara rezerve unui vis mai maret - Marea Trimitere. Niciun autor n-a reusit vreodata sa ma provoace mai mult ca David Platt. Citeste Radical, fii binecuvantat si fii transformat."

-- JOHNNY HUNT, presedintele Conventiei Baptiste de Sud, si pastor, First Baptist Church Woodstock

"'Radical' te va determina sa oscilezi intre doua cuvinte: vai si amin. Adevarurile neplacute fac lucrul acesta. Ele ne provoaca sa ne analizam vietile si apoi sa alegem lucrurile durabile in loc de cele trecatoare. Citeste 'Radical' daca esti gata sa traiesti diferit."

-- GREGG MATTE, pastor senior, First Baptist Church Houston

"Cartea lui David Platt va determina fiecare persoana care ii accepta provocarea sa experimenteze o lipsa de satisfactie si sa se confrunte cu o decizie: Cum ar arata credinta autentica in viata mea? Aceasta carte are potentialul de a revitaliza bisericile de azi pentru a practica un stil de viata radical, biblic care poate transforma societatea si poate atinge o lume pierduta."

-- JERRY RANKIN, presedintele Bordului de Misiune Internationala al Conventiei Baptiste de Sud

"Biserica Domnului Isus a fost sedusa intr-un mod subtil de visul american. David Platt demasca acest dusman al crestinismului autentic si ne ofera o cale de scapare printr-o credinta radicala care conduce la o ascultare radicala. Nu mai sunt acelasi dupa ce am citit-o. Am incredere ca lucrul acesta va fi adevarat si in cazul tau."

-- DANIEL L. AKIN, rectorul Seminarului Teologic Baptist de Sud-Est

"Este aproape imposibil sa ne ferim de influentele idolilor culturii noastre, fie ca vrem sau nu sa ne ferim. Lucrul acesta este cu siguranta adevarat cand e vorba de asa-numitul vis american. Trebuie sa ne deschidem ochii! Avem nevoie sa ni se spuna raspicat adevarul! In aceasta carte provocatoare si profunda, David Platt ne arata cum putem trai pentru Cineva si pentru ceva mai maret."

-- DARRIN PATRICK, pastor fondator al Bisericii The Journey, St. Louis

"Uneori oamenii vor lauda o carte spunand: \'Nu vei dori s-o lasi din mana.\' Nu pot spune lucrul acesta despre aceasta carte. Vei dori s-o lasi din mana de multe ori. Daca esti ca mine, in timp ce vei citi cartea \'Radical\' a lui David Platt, te vei trezi luat in vizor de Duhul Sfant. Vei vedea cat de mult te-ai acomodat la visul american. Dar vei gasi o alta Cale, una despre care stii ca e adevarata pentru ca ai auzit inainte de ea in cuvintele Domnului Isus, poate cel mai convingator in chemarea simpla 'Urmeaza-Ma'."

-- RUSSELL D. MOORE, decan al Seminarului Teologic Baptist de Sud

"Printr-o analiza bine documentata a Scripturilor si prin marturii fascinante ale credinciosilor persecutati, prietenul meu David Platt trage cortina demascand pericolele subtile care slabesc biserica in cultura noastra occidentala. 'Radical' este chemarea urgenta de care avem nevoie pentru a ne preocupa mai mult de oamenii din lume, pierduti din punct de vedere spiritual si saraci din punct de vedere material."

-- ED STETZER, presedintele organizatiei LifeWay Research

Cuprins

1. Cineva pentru care merita sa pierzi totul
2. Flamanzi dupa Cuvant
3. Sa incepem cu limitarile noastre
4. Maretul obiectiv al lui Dumnezeu
5. Comunitatea care se multiplica
6. Cat de mult e destul?
7. Nu exista un plan B
8. Sa traiesti cand moartea este un castig
9. Experimentul radical
Multumiri
Note"

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Vremea trezirii ~ Aurel Gheorghe
"O adevărată trezire nu înseamnă nimic mai puţin decât o revoluţie, aruncând duhul lumesc şi egoismul şi lăsând ca Dumnezeu şi dragostea Lui să triumfe în inimă şi în viaţă. Trezirea viitoare trebuie să înceapă cu o mare trezire la rugăciune..."
Preţul nostru:
15.00 RON

Veniţi după Mine ~ David Platt
O CHEMARE LA A MURI. O CHEMARE LA A TRĂI. AI RĂSPUNS ACESTEI CHEMĂRI?
Preţul nostru:
26.00 RON

Grija pentru suflet ~ John Ortberg
Tu ești o ființă spirituală nemuritoare, care are un destin etern în marele univers al lui Dumnezeu. Când te-ai gândit ultima dată la starea sufletului tău?
Preţul nostru:
32.00 RON

Modelul Vechiului Testament ~ Landa Cope
Martin Luther spunea că o evanghelie care nu abordează problemele contemporane nici nu poate fi numită Evanghelie. Oare de ce credinţa creştină se arată azi ineficientă în abordarea unor subiecte care ţin de politică, economie, frumuseţe, familie şi viaţa de fiecare zi?
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment