CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Răul şi dreptatea lui Dumnezeu

Răul şi dreptatea lui Dumnezeu

N. T. Wright

Preţul nostru: 24.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786068712390
Număr pagini: 140
Codul produsului: 16171
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Lucrarea de faţă abordează una dintre marile probleme ale existenţei umane. Este o trecere în revistă bine documentată şi plină de vitalitate a acestui subiect, aşa cum apare el în Scriptură şi în gândirea creştină. Argumentele centrale ale cărţii sunt că problema răului trebuie confruntată în cadrul creaţiei, nu despărţită de ea, că fiinţele umane au un rol de jucat în această dramă şi că un astfel de rol este în armonie cu ceea ce înseamnă a fi cu adevărat şi pe deplin uman. Suferinţa nu trebuie să rămână o enigmă eternă; ea este un stâlp al structurii realităţii şi al scopului lui Dumnezeu.

                                                                          - Lamin Sanneh, profesor de creştinism universal şi istorie, Universitatea Yale.

 

Veşti despre acte de cruzime, decese şi terorism ajung la urechile noastre în fiecare zi. Expresia "axa răului" are o rezonanţă adâncă în lumea noastră şi răul pare să se infiltreze în toate aspectele vieţii. Suntem siliţi să ne punem întrebări fundamentale despre Dumnezeu şi natura răului care cer o decizie teologică matură, profundă şi niciodată superficială.

N. T. Wright explorează aceste întrebări pivotale dintr-o perspectivă proaspătă şi antrenantă, combinând virtuţile unei erudiţii cu mare grijă pentru detalii într-un stil accesibil. El nu evită subiectele dificile nici nu fuge de cele incomode, ci oferă în schimb o perspectivă nouă şi adesea surprinzătoare în căutarea sa după un răspuns viabil la problema răului.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Mesia [Carte] ~ N. T. Wright
Preţul nostru:
20.00 RON

Mai mult decât simple păreri ~ Ravi Zacharias
De-a lungul carierei sale, Ravi Zacharias s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile intrebari ridicate vreodata despre credinta crestina. Iar intrebarea cea mai tulburatoare a venit din partea unui prieten de-al sau hindus. „Daca aceasta convertire este cu adevarat supranaturala, l-a intrebat barbatul, de ce nu este mai evidenta in viata atat de multor crestini pe care-i cunosc?” Mai mult decat simple pareri constituie raspunsul lui Ravi Zacharias la aceasta intrebare.
Preţul nostru:
40.00 RON

Materie cenuşie ~ dr. David I. Levy , Joel Kilpatrick
Ce se întâmplă când rugăciunea și neurochirurgia se împletesc? Când renumitul neurochirurg David Levy a decis să-și întrebe pacienții dacă poate să se roage cu ei înainte de operație, nu a știut la ce să se aștepte. „Dacă operația nu decurge bine - cine va fi învinovățit? Dar dacă decurge bine - al cui va fi meritul?”
Preţul nostru:
33.00 RON

Tot ce merită Dumnezeu ~ N. T. Wright
Cum poţi face faţă sfârşitului unei lumi şi începutului alteia? Cum poţi pune un cutremur într-o eprubetă sau marea într-o sticlă?
Preţul nostru:
25.00 RON

Călătorie fără bagaje ~ Max Lucado
Folosind versetele Psalmului 23 ca pe un ghid, Max Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi. Fie ca Dumnezeu să folosească acest Psalm pentru a te elibera de poveri care nu au fost destinate niciodată să le porţi.
Preţul nostru:
19.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment