CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania

Produse populare

Din şi despre rugăciunile mântuitorului ~ Augustin Cornel Miclea
Din şi despre rugăciunile mântuitorului Rugăciunea este arma cea mai eficientă a creştinului şi disciplina spirituală cea mai puternică. Este cheia care deschide inima omului spre Dumnezeu şi care deschide cerul pentru om. De-a lungul vieţii am învăţat că poziţia cea mai înaltă este atunci când stai pe genunchi.

Pagini: 111

Preţul nostru: 11.50 RON

Șapte tânjiri ale inimii ~ Mike Bickle
Șapte tânjiri ale inimii Numai Dumnezeu ne poate împlini tânjirile care tot de la El vin. Numai Dumnezeu poate împlini cu adevărat cele mai profunde tânjiri ale inimii noastre. Atunci când înțelegem că tânjirile noastre sunt bune și că Dumnezeu dorește să le împlinească, descoperim libertatea și bucuria.

Pagini: 166

Preţul nostru: 23.00 RON

Cum să creştem în viaţa de rugăciune ~ Mike Bickle
Cum să creştem în viaţa de rugăciune Rugăciunea este o chemare măreață și un privilegiu extraordinar. Atunci când ești un om al rugăciunii, împlinești cea mai importantă chemare a vieții tale.

Preţul nostru: 36.00 RON

Cum ştiu că Dumnezeu răspunde la rugăciune ~ Rosalind Goforth
Cum ştiu că Dumnezeu răspunde la rugăciune Rosalind Goforth rememorează în această carte răspunsuri primite din partea lui Dumnezeu la diferite rugăciuni privind nevoi personale. Prin mesajul pe care-l transmite, că Dumnezeu e credincios promisiunilor Sale de a Se îngriji de nevoile copiilor Lui, credinta acestora poate fi întărită şi dorinţa de a se ruga mai mult înviorată.

Pagini: 114

Preţul nostru: 16.00 RON

Turnul rugăciunii
Turnul rugăciunii Ne stă înainte o colecţie de reflecţii care se cer citite pe îndelete, cu aşteptarea ca Duhul Sfânt să ne îmbogăţească viaţa lăuntrică şi să ne îndemne la rugăciune.

Preţul nostru: 32.00 RON

Mărturisirea păcatelor ~ Daniel Maris
Mărturisirea păcatelor Cand constientizam si apoi ne marturisim toate pacatele pentru care ar fi trebuit sa stam o vesnicie in iad si pentru care Dumnezeu L­a trimis pe Fiul Sau ca sa le plateasca in locul nostru, e imposibil sa nu ramanem vesnic recunoscatori. Prin faptul ca omul recunoaste ca este pacatos, el recunoaste cat de pretios este sangele lui Hristos.

Pagini: 92

Preţul nostru: 9.00 RON

Rugaciunea care ajunge la tron ~ Austin T. Sparks
Rugaciunea care ajunge la tron Unul dintre cele mai dificile lucruri, dacă nu chiar cel mai dificil, este acela de a ajunge să ne rugăm și să ne dedicăm în întregime rugăciunii.

Pagini: 57

Preţul nostru: 9.00 RON

Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu prin post şi rugăciune ~ Rodica Volintiru
Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu prin post şi rugăciune

Pagini: 287

Preţul nostru: 30.00 RON

Ghid esenţial de vindecare
Ghid esenţial de vindecare Ghid esential de Vindecare este o carte menita sa vina in ajutorul tau cu cele mai potrivite solutii pentru sanatatea ta, metode care au trecut peste veacuri, a caror prospetime si revelatie nu s-au invechit.

Pagini: 230

Preţul nostru: 30.00 RON

Rugăciunea: ceea ce vorbim cu Dumnezeu contează ~ Corey Russell
Rugăciunea: ceea ce vorbim cu Dumnezeu contează In Rugaciunea - ceea ce vorbim cu Dumnezeu conteaza, Corey Russell ne invita sa imbratisam aceasta identitate intr-un mod poaspat, aratandu-ne in Biblie si in istorie, precum si in ceea ce lucreaza Dumnezeu in zilele noastre, ca ceea ce conversam cu Dumnezeu conteaza cu adevarat.

Pagini: 238

Preţul nostru: 29.00 RON

Rugaciunea lui Isus ~ Ghita Mocan
Rugaciunea lui Isus Parca la toate ne-am fi asteptat, mai putin la acest moment. Gasim aici un Isus trecut complet de partea discipolilor Sai. Se roaga dintre ei, pentru ei si in folosul lor. Ei sunt rodul muncii Lui, investitia pe care inca n-o vede nimeni, samanta care va incolti abia in urmatorii ani.

Pagini: 329

Preţul nostru: 26.00 RON

Materie cenuşie ~ dr. David I. Levy , Joel Kilpatrick
Materie cenuşie
Condition Rating: 
Ce se întâmplă când rugăciunea și neurochirurgia se împletesc? Când renumitul neurochirurg David Levy a decis să-și întrebe pacienții dacă poate să se roage cu ei înainte de operație, nu a știut la ce să se aștepte. „Dacă operația nu decurge bine - cine va fi învinovățit? Dar dacă decurge bine - al cui va fi meritul?”

Pagini: 248

Preţul nostru: 33.00 RON

Rezultatele anterioare   Arată produse 13 - 24 / Total: 69   Mai multe rezultate
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment