CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Şcoala ascultării

Şcoala ascultării

Andrew Murray

Preţul nostru: 9.50 RON

Detalii produs

Titlu original: The School of Obedience
ISBN: 9739870562
Număr pagini: 90
Codul produsului: VC193
Dimensiuni produs: 130 x 200 mm

Descrierea produsului

Tatăl din ceruri, care ne-a dat Cuvântul Lui, cu tainele şi mesajele Lui minunate, ne-a dat şi Duhul Sfânt pentru a ne explica şi a ne ajuta să ne însuşim Cuvântul. De fiecare dată Tatăl vrea ca noi să-l cerem să ne înveţe prin Duhul Sfânt. El vrea ca noi să ne plecăm, într-un duh smerit, dornic să înveţe şi să credem că Duhul va face să lucreze şi să trăiască în noi, în adâncurile inimii, Cuvântul Lui.

El are dorinţa ca noi să ne amintim că Duhul ne-a fost dat pentru a fi călăuziţi de El, pentru a umbla după El, pentru a ne supune viaţa domniei Lui; El nu ne poate învăţa dis-de-dimineaţă dacă nu ne lăsăm în seama călăuzirii Lui. Dar dacă facem acest lucru şi îl aşteptăm cu răbdare, nu pentru a dobândi idei noi, ci pentru a primi puterea Cuvântului în inima noastră, atunci ne putem baza pe învăţătura Lui.

Prefaţă

Aceste mesaje despre ascultare sunt însoţite de rugăciunea mea fierbinte ca Tatăl să-Şi găsească plăcerea în a le folosi în vederea instruirii şi îmbărbătării tinerilor şi tinerelor creştine, de a căror ascultare şi devotare depind atât de mult Adunarea şi lumea. Dumnezeul oricărui har să le binecuvânteze din belşug!
Se întâmplă adeseori că numai după vreo conferinţă sau după scrierea unei cărţi, parcă începi să vezi importanţa şi semnificaţia adevărului care te preocupă atât de mult. Aşa s-a întâmplat şi cu mine; mă simt ca şi cum nu aş fi reuşit nicidecum să înţeleg sau să expun caracterul spiritual, necesitatea absolut indispensabilă, puterea divină adevărată, binecuvântarea inimaginabilă ale unei vieţi de ascultare totală şi adevărată faţă de Tatăl nostru din ceruri.

Aş dori să rezum în câteva fraze ideile principale ale acestei cărţi, idei care mi-aufost revelate cu o putere deosebită şi care pot fi restrânse sub titlul CÂTEVA DIN LECŢIILE IMPORTANTE ce trebuie învăţate în şcoala ascultării. Tatăl din ceruri cere, pretinde şi aşteaptă ca fiecare dintre copiii Lui să arate faţă de El o ascultare din toată inima şi deplină, zilnică şi permanentă.

Pentru a-i oferi copilului Său posibilitatea de a face acest lucru, El a asigurat, prin făgăduinţa Noului Legământ şi prin darul Duhului şi al Fiului Său, „provizii" din belşug şi suficiente.
De aceste provizii şi de îndeplinirea acestor făgăduinţe se poate bucura doar sufletul care se dedică unei vieţi de părtăşie neîntreruptă cu Dumnezeul Triunitar, astfel încât prezenţa şi puterea Lui să lucreze în el pe parcursul întregii zile.

Intrarea într-o asemenea viaţă presupune o hotărâre de ascultare deplină sau predarea întregii fiinţe înspre a fi, a gândi, a vorbi, a face în fiecare clipă ceea ce este potrivit cu voia lui Dumnezeu şi ceea ce Ii face Lui plăcere.

Dacă aceste lucruri vi se par a fi corecte, nu este îndeajuns să vă daţi consimţământul la ele; avem cu toţii nevoie ca Duhul Sfânt să ne dea o astfel de viziune a slavei şi a puterii lor divine şi ca ele să aibă un efect imediat asupra ascultării noastre necondiţionate, încât să nu ne putem odihni până când nu vom fi acceptat tot ceea ce Dumnezeu vrea să facă pentru noi.

Să ne rugăm ca Dumnezeu, prin lumina Duhului Său, să ne arate voia Lui plină de dragoste şi putere într-un asemenea mod, încât să ne fie imposibil să fim neascultători faţă de viziunea cerească.

Andrew Murray

Prefaţă

1. Ascultarea: locul ei în Sfânta Scriptură
2. Ascultarea lui Cristos
3. Secretul ascultării adevărate
4. Timpul de părtăşie de dimineaţă
5. Intrarea în viaţa de ascultare deplină
6. Ascultarea credinţei
7. Şcoala ascultării
8. Ascultarea de ultima poruncă

Notă la timpul de părtăşie de dimineaţă
întrebările omului — Răspunsurile lui Dumnezeu.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Viaţa de rugăciune ~ Andrew Murray
Preţul nostru:
11.00 RON

Asemenea lui Isus ~ Max Lucado
El te iubește așa cum ești, însă refuză să te lase așa. El vrea să devii asemenea lui Isus!
Preţul nostru:
30.00 RON

Rămâneţi în Hristos ~ Andrew Murray
Aţi experimentat vreodată intimitatea reală cu Hristos? În această carte bazată pe textul din Ioan 15:1-12, Andrew Murray ne conduce într-o experienţă complet nouă şi binecuvântată a părtăşiei şi comuniunii cu Hristos. Învăţaţi secretele rămânerii în Viţă, astfel încât credinţa voastră să fie mereu proaspătă, viguroasă şi în continuă creştere. Rămâneţi în Viţă!
Preţul nostru:
20.00 RON

25 de întâmplări preferate din Biblie ~ Ura Miller
25 de intamplari preferate din Biblie
RRP: 10.00 RON
Preţul nostru:
9.00 RON

Reducere: 1.00 RON (10%)
Predare totală ~ Andrew Murray
Fiecare dintre noi este un templu al lui Dumnezeu în care El va locui şi va lucra cu putere cu o singură condiţie – predarea totală faţă de El. Dumnezeu o cere, Dumnezeu este vrednic de ea, iar fără o astfel de predare Dumnezeu nu-Şi poate înfăptui lucrarea Sa binecuvântată în noi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment