CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Scrisori pentru Emily

Scrisori pentru Emily

Miriam Ilgenfritz

Preţul nostru: 28.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Letters to Emily
ISBN: 9789737908919
Număr pagini: 280
Codul produsului: 15592
Dimensiuni produs: 140 x 205 x 20 mm
Greutate produs: 0.310 kg

Descrierea produsului


Emily, îţi aduci aminte cum obişnuiam să spun că atunci când voi muri, aş vrea ca lumea să-şi amintească de mine ca de o femeie evlavioasă? Iarna aceasta, aproape că am eşuat...

Ancora de salvare a Hannei Zartman constă în scrierea de scrisori către Emily, sora ei rămasă acasă.

E anul 1798, iar viaţa Hannei nu mai seamănă deloc cu viaţa prosperă de la oraş pe care o lăsase în urmă când s-a căsătorit cu Georg, un mercenar hessian devenit colonist. Hannah ştie să mulgă o vacă, să moşească purcei, să bată untul, să croşeteze, să ţeasă şi chiar să vâneze un urs când e nevoie! Dar anul acesta, lucruri mai grele o presează din toate părţile, clătinând angajamentul Hannei faţă de viaţa aspră de frontieră pe care şi-a ales-o, dar şi faţă de bărbatul pe care-l iubeşte.

Când va fi supusă la test şi ispitită să fugă, va rămâne Hannah credincioasă familiei şi credinţei ei? Vărsându-şi îngrijorările de fiecare zi prin intermediul condeiului, va găsi ea puterea să lase o moştenire de familie care să mărturisească întotdeauna despre providenţa lui Dumnezeu în cele mai grele momente? În Scrisori către Emily, romanul premiat ca debut, Miriam Inglefrity ţese o tapiserie bogată a primilor fermieri din America şi a tradiţiilor credinţei care i-a modelat şi i-a susţinut.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Ficţiune
Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Flacara reaprinsa vol.1 Seria Cronicile de la Fountain Creek ~ Tamera Alexander
Larson Jennings a fugit toată viața de un trecut dureros. Nu are încredere în oameni și îi este teamă să nu fie rănit din nou. Într-o noapte fatidică, viața lui ia o întorsătură neașteptată și, la scurtă vreme după aceea, este silit să facă o alegere. Indiferent ce va alege, hotărârea pe care o va lua l-ar putea costa viața.
Preţul nostru:
37.00 RON

Îmblânzirea tigrului ~ Tony Anthony; Angela Little
Tony Anthony nu cunoştea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic şi la vârful piramidei artei sale. Această istorisire plină de acţiune, captivantă şi adesea infiorătoare, reprezintă povestea adevarată a lui Tony.
Preţul nostru:
33.00 RON

Copilul furat ~ Von Schmid, Cristoph
De data aceasta Von Schmid surprinde frumuseţea creaţiei lui Dumnezeu aşa cum este văzută prin ochii unui copil care a trăit în întuneric aproape toată copilăria lui. Responsabilitatea şi iertarea sunt printre multele virtuţi învăţate din această povestire. Micuţul Henry este răpit de o bandă de hoţi şi este silit să trăiască ani de zile într-o peşteră adâncă şi întunecoasă.
Preţul nostru:
6.40 RON

Curajoşi ~ Randy Alcorn
Ca ofițeri de poliție care aplică legea, Adam Mitchell, Nathan Hayes și partenerii lor se expun de bunăvoie celor mai dificile situații. Dar, la sfârșitul zilei, ei se confruntă cu o provocare căreia niciunul dintre ei nu este pregătit să-i facă față: aceea de a fi tată.
Preţul nostru:
34.00 RON

O dragoste care merită daruită ~ Max Lucado
Trăiește în abundența dragostei lui Dumnezeu. Cum să-i iubești pe oameni? Pe cei ce-și încalcă jurămintele? Pe cei ce distorsionează adevărul? Cum să ai răbdare cu cei care sunt plini de țepi? Cum poți să-i ierți pe cei ce-ți trădează încrederea, pe cei care te desconsideră?
Preţul nostru:
33.00 RON

Chemarea Nordului ~ Kenneth Eagle, Virginia Crider
Autorii lansează această carte cu dorința ca ea să aducă glorie și onoare lui Dumnezeu și prin ea, multe suflete să fie călăuzite într-o legătură mai profundă cu El.
Preţul nostru:
11.40 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment