CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Sensul căsniciei

Sensul căsniciei

Kathy Keller , Timothy Keller

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The Meaning of Marriage
ISBN: 9786068626239
Număr pagini: 260
Codul produsului: 15145
Dimensiuni produs: 144 x 205 x 20 mm
Greutate produs: 0.300 kg

Descrierea produsului

"O carte incredibil de profundă şi de bogată în înţelepciune, care îl va înălţa sufleteşte pe orice cititor, fie el căsătorit sau celibatar."

                                                                                                                                                     - The Washington Times

Bazată pe mult apreciata serie de predici susţinute de Timothy Keller, unul dintre cei mai bine vânduţi autori creştini contemporani, potrivit ziarului New York Times, cartea de faţă le arată tuturor - creştinilor, scepticilor, cuplurilor căsătorite de mult sau celor pe cale să se logodească - ce ar trebui să însemne căsnicia, în lumina învăţăturilor Bibliei.

Cultura modernă vrea să ne convingă că fiecare om are un suflet pereche; că romantismul este aspectul cel mai important al unei căsnicii de succes; că rolul partenerului de viaţă este să te ajute să îţi atingi potenţialul maxim; că atunci când te căsătoreşti, n-o faci pentru totdeauna, ci pentru <<acum>> şi, în sfârşit, că cea mai bună soluţie pentru problemele irezolvabile ale căsniciei este să divorţezi şi să o iei de la capăt. Însă toate aceste concepţii care se vehiculizează în ziua de azi sunt eronate. Timothi Keller, ajutat de soţia sa, Kathy, cu care este căsătorit de treizeci şi şapte de ani, ne arată că mariajul este o relaţie misterioasă, care este adesea greşit înţelesă. Cartea Sensul căsniciei ne învaţă cum să avem o căsnicie reuşită şi este extrem de preţioasă pentru oricine doreşte să Îl cunoască pe Dumnezeu şi să iubească mai profund în viaţa aceasta.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Înainte de amin ~ Max Lucado
Ne rugăm să rămânem treji, să ne putem concentra, să rămânem solvabili. Ne rugăm când tumora este declarată malignă. Când rămânem fără bani înainte de sfârşitul lunii. Când căsnicia începe să se destrame. Ne rugăm. Dar oare nu ne-ar plăcea să ne rugăm... mai mult?
Preţul nostru:
28.00 RON

Pune-ţi creierul în funcţiune. Cheia fericirii, gândirii şi sănătăţii la maxim ~ Dr. Caroline Leaf
Lucrurile la care ne gândim ne afectează cu adevărat atât fizic, cât şi emoţional. Cultura din ziua de azi trece printr-o epidemie de gânduri toxice care, dacă sunt lăsate în voia lor, creează condiţii ideale pentru tot soiul de boli.
Preţul nostru:
25.00 RON

Dumnezeul risipitor. Recuperarea esenţei creştinismului ~ Timothy Keller
Într-o prezentare a cărţii "Argument pentru Dumnezeu", Newsweek îl numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C.S. Lewis al secolului douăzeci şi unu". În cartea de mai sus, Keller prezintă o explicaţie raţională a motivului pentru care ar trebui să credem în Dumnezeu.
Preţul nostru:
21.00 RON

Încrederea în Dumnezeu, chiar şi când viaţa aduce suferinţă ~ Jerry Bridges
De ce este mai uşor să-L asculţi pe Dumnezeu decât să ai încredere în El? Pentru că ni se pare logic să-L ascultăm pe Dumneze. În cele mai multe cazuri, legile Sale par rezonabile şi înţelepte.
Preţul nostru:
25.00 RON

Satan, ia-ţi mâna de pe copiii mei! ~ Iris Delgado
Ne aflăm într-un război care nu poate fi purtat decât cu arme spirituale. Satan şi demonii săi caută cu tot dinadinsul să distrugă familiile şi să tulbure viaţa copiilor noştri. Fiecare cămin este o ţintă pentru el. Nu ne putem permite să rămânem pasivi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Fii triumfător ~ Warren W. Wiersbe
Fii triumfător - Lăudând pe Dumnezeu pentru lucrările Lui cele mari. Comentariu la Vechiul Testament, Psalmii 90-150
Preţul nostru:
35.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment