CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Simplifică

Simplifică

Bill Hybels

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786068712130
Număr pagini: 334
Codul produsului: 14717
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Zece practici pentru detoxificarea sufletului

Supraaglomerat. Epuizat. Copleşit. Izolat. Neîmplinit.

Îţi sună cunoscut? Mult prea cunoscut?

Dacă te clatini şi eşti pe punctul de a te prăbuşi în prăpastia unei vieţi aglomerate sau dacă începi să-ţi dai seama că epuizarea a devenit tot mai virulentă, ar fi potrivite nişte schimbări în viaţa ta. E momentul să-ţi simplifici viaţa. Viaţa simplificată însă necesită mai mult decât organizarea dulapurilor şi ordinea în sertarul de la birou. Ea necesită detoxificarea sufletului. Nu există scurtături spre viaţa simplificată. Desprinderea de un program supraîncărcat, de reţeaua supraaglo­merată a vieţii din prezent nu este pentru cineva indecis.

În Simplifică, Bill Hybels identifică principalele probleme care te atrag într-o trăire frenetică (agendele aglomerate, problemele financiare scăpate de sub control, fricile adânc înrădăcinate, relaţiile distruse) şi te învaţă să-ţi zideşti viaţa pe lucrurile care contează (familia, prietenii, comunitatea, munca împlinitoare şi slujirea care maximizează darurile pe care Dumnezeu ţi le-a dat), pentru a cunoaşte bogăţia unei vieţi simplificate.

Viaţa ta nu se va simplifica de la sine. Trebuie să faci paşi concreţi. Eşti pregătit?

CUPRINS

Capitolul unu: De la epuizare la energie - Refă-ți resursele de energie
Capitolul doi: De la supraaglomerare la organizare - Puterea transformatoare a calendarului
Capitolul trei: De la copleșire la control deplin - Păstrează echilibrul financiar
Capitolul patru: De la neliniște la împlinire - Îmbunătățește sfera muncii tale
Capitolul cinci: De la răni la sănătate - Fă loc iertării în viața ta
Capitolul șase: De la îngrijorare la pace - Învinge-ți temerile
Capitolul șapte: De la izolare la conectare - Adâncește-ți cercul relațional
Capitolul opt: De la derivă la concentrare - Însușește-ți chemarea lui Dumnezeu
Capitolul nouă: De la blocaj la progres - Întâmpină anotimpurile noi în viața ta
Capitolul zece: De la lipsa de semnificație la mulțumire - Valoarea extraordinară a vieții simplificate  
Apendice A: Cum să-ți alegi versetul-motto pentru viață
Apendice B: Versete-motto pentru viață
Mulțumiri   
Despre autor

Capitolul unu

De la epuizare la energie. Refă-ți resursele de energie

     O bună parte a muncii mele de astăzi constă în instruirea și îndrumarea liderilor, nu doar în Statele Unite, unde locuiesc, ci peste tot în lume. Tot mai frecvent, fie că vorbesc cu lideri de acasă ori din alte țări, aud aceleași cuvinte repetate necontenit: epuizat, copleșit, supraaglomerat, neliniștit, izolat, neîmplinit. Problema aceasta este una comună - tineri și bătrâni, bogați și săraci, lucrători și casnici, femei și bărbați, republicani și denocrați. Și globală - am auzit aceste cuvinte rostite în multe limbi.
     M-a uimit să le aud atât de des. Am început să-mi dau seama că toți deopotrivă, lideri și urmași ai lui Cristos, avem nevoie să privim situația în față. Așa că ori de câte ori am avut ocazia, am început să vorbesc deschis despre epuizare, stres și neîmplinire. M-am gândit că subiectul va atrage atenția multora, fiindcă în mod cert mie mi-a atras atenția. Dar am subestimat mult impactul.
     Când am cercetat care sunt lucrurile ce îi fac pe oameni să se simtă izolați, copleșiți și epuizați, și când am căutat să formulez un cadru pentru a putea aborda diferitele aspecte complexe ale acelor lucruri, am început să folosesc cuvântul simplifică. Cum să ne simplificăm viața. Termenul acesta mi-a rămas în minte. Și părea să-i dinamizeze pe oameni.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Revoluţie morală, adevărul deschis despre puritatea sexuală ~ Kris Vallotton , Jason Vallotton
Revoluţie morală este o carte deosebit de semnificativă adresată tinerilor, părinţilor şi liderilor spirituali, ce poate fi considerată un standard pentru generaţiile ce vor veni. Te încurajez s-o citeşti şi să devii parte din contrarevoluţia lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
24.00 RON

Înţelepciune pentru o viaţă împlinită ~ Bill Hybels
Pentru a putea răspunde unor întrebări de felul acesta am avea nevoie să ascultăm sfatul bun al unei persoane pe care o respectăm, care ştie cum trebuie să reacţionăm în faţa eşecului şi care poate anticipa cu claritate consecinţele diferitelor situaţii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Provocări zilnice pentru creştini
Textele pentru fiecare zi din an sunt precedate de unul sau mai multe versete din Scriptură şi abordează teme precum "Credincioşie în lucrurile mici", "Prea mare pentru a putea fi folosit de Dumnezeu", "Hrană din Cuvânt" sau "Jugul care face viaţa mai uşoară."
Preţul nostru:
20.00 RON

Putere proaspătă ~ Jim Cymbala
Avem nevoie de Duhul Sfânt! E vremea să ne ţinem strâns de Duhul Sfânt - sau mai bine zis să-I dăm voie să ne ţină strâns.
Preţul nostru:
22.00 RON

Reforma şi întoarcerea la Evanghelie ~ Erwin W. Lutzer
Un model pentru Biserica de azi
Preţul nostru:
26.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment