CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Speranţă pentru Europa

Speranţă pentru Europa

Jeff Fountain

RRP: 21.00 RON
Preţul nostru: 15.00 RON
Reducere: 6.00 RON (28.57%)

Detalii produs

Valoare:: 21.00 RON
ISBN: 9789730058291
Număr pagini: 194
Codul produsului: 8750
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Uniunea Europeana se afla astazi intr-o etapa cruciala a dezvoltarii sale: masiva expansiune geografica, reconsiderarea mandatului si a sarcinilor, noi acorduri pe cale de a fi elaborate, la care se adauga discutia despre radacinile civilizatiei europene. In tumultul discutiilor pro si contra legate de recunoasterea impotantei traditiei iudeo-crestine in trecutul Europei, Jeff Fountain isi si ne indreapta atentia dinspre trecut inspre viitorul Europei si ne atentioneaza cu privire la rolul nostru, al crestinilor in acest proces.
Andre Rouvoet, Vice Prim-Ministru al Olandei

Cuprins
Partea întâi: şase întrebări
Cine... îndrăzneşte să prezică?
Unde... este speranţa?
Ce... se întâmplă?
Cum... ieşim de aici?
Când... a apărut Europa?
De ce... păgânism?

Partea a doua: zece imperative
Află... voia lui Dumnezeu pentru Europa!
Respinge... dezinformarea duşmanului!
Adu-ţi aminte... ce a făcut Dumnezeu în trecut!
Recunoaşte... onest păcatele bisericii!
Înfruntă... adevărul despre prezent!
Priveşte... la ce pregăteşte Dumnezeu!
Redescoperă... Evanghelia Împărăţiei!
Asumă-ţi... responsabilităţile şi rolul!
Transplantează... biserica în secolul XXI!
Acţionează sinergic... local, naţional, regional!

Aceasta este o carte ce contine teme majore, cu aplicatii practice locale. Desi se adreseaza cu predilectie situatiei europene, cartea prezinta reflectii si propune raspunsuri relevante pentru majoritatea tarilor vestice. Am scris din experienta a numeroase contacte in tarile Europei, dar si pe baza vietii de zi cu zi in doua orasele olandeze, Heerde si Epe. Cartea este o incercare de a face legatura intre ideile spirituale si filozofice care au dat nastere Europei, asa cum o stim azi, si schimbarile si dezvoltarea ce se produc zilnic, chiar sub ochii nostri, si care au ecouri in multe alte parti ale lumii. Dar, in primul rand, vreau sa dau motive de speranta pentru viitorul Europei, pentru tarile noastre, pentru satele si orasele noastre. Partea Intai schiteaza provocarile aflate in fata Europei la inceputul unui nou mileniu. Partea a doua raspunde la intrebarea cum putem regasi credinta, speranta si viziunea pentru viitor? Cartea contine, la finalul fiecarui capitol intrebari ce pot fi utilizate pentru discutii.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Misiune, Misionari

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Spune Nu intimidării ~ John Bevere
"Păşeşte în autoritatea pe care ţi-a dat-o Dumnezeu; altfel, ţi-o va lua altcineva şi o va folosi împotriva ta."
Preţul nostru:
20.00 RON

Codul Apocalipsei ~ Hal Lindsey
Profetul Daniel a prezis că va veni un timp - chiar înainte de venirea lui Mesia - în care cunoștința omului va crește foarte mult. Vor fi scoase la iveală multe taine ale universului. Acest timp este acum.
Preţul nostru:
15.00 RON

Semnele vremurilor ~ M.R. De Haan
Unul din cei mai respectaţi învăţători biblici din Statele Unite, M.R. De Haan, explorează cele mai importante teme legate de profeţie din Scriptură şi le aplică cititorului din secolele XX şi XXI.
Preţul nostru:
8.40 RON

Cugetări asupra cărţii profetului Zaharia ~ James L. Goforth, Jr.
Materialul din această carte este prezentat sub forma unor predici simple, care se adresează copiilor lui Dumnezeu. Nu am pretenţia de a vă oferi un comentariu teologic, ci o simplă voce care strigă către oameni "Priviţi la Isus".
Preţul nostru:
25.00 RON

Agenţii Babilonului ~ David Jeremiah
În toată istoria, Babilonul a fost un simbol al celei mai rele cetăţi, una caracterizată de decadenţă extremă, cruzime infinită, luptă pentru putere şi răzvrătire împotriva lui Dumnezeu. Nicăieri în Biblie nu găsim o imagine mai vie a naturii rele a Babilonului ca în cartea Daniel.
Preţul nostru:
34.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment