CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Tandreţea luptătorului: intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat

Tandreţea luptătorului: intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat

Stu Weber

Preţul nostru: 22.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Tender Warrior
Legare: SC
ISBN: 9789739788984
Număr pagini: 254
Codul produsului: BB005
Dimensiuni produs: 145 x 210 x 22 mm
Greutate produs: 0.325 kg

Descrierea produsului

„E vremea să se arate adevăraţii bărbaţi!”

Nu ne vine uşor să trăim ca bărbaţi - mai cu seamă într-o cultură nesigură de semnificaţia masculinităţii. Ce vor femeile? - se întreabă mulţi bărbaţi. Ce aşteaptă oamenii de la mine? Care sunt nevoile copiilor mei?

Lider. Protector. Prieten. Iubit. Bărbaţilor li se cere să îndeplinească o mare diversitate de roluri. Iar obţinerea unui echilibru între toate acestea se poate dovedi o sarcină extrem de dificilă. Însă Dumnezeu ne-a pus la îndemână un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinităţi echilibrate, iar Stu Weber - în Tandreţea Luptătorului - aruncă o privire pătrunzătoare, cu potenţial transformator, în tainele acestui proiect.

Un „tandru luptător”, asemenea unui cercetaş de caravană, veghează la tot ce se poate ivi pe drumul de urmat; el îşi respectă angajamentele, chiar dacă nu îi este întotdeauna uşor; are o inimă ce bate cu tandreţe sub platoşa armurii; admite că se află „sub ordinele unui superior”; învaţă să vorbească „limba femeii”; înţelege că viaţa sa va afecta generaţii întregi; practică „lansarea copiilor săi” din tolba de săgeţi; se înfrăţeşte cu alţi bărbaţi şi, mai presus de orice, se aseamănă tare mult cu Cristos.

Trăsăturile acestea pot deveni şi ale tale! Descoperă calea înspre o masculinitate echilibrată prin TANDREŢEA LUPTĂTORULUI şi află care sunt intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat.

Daţi-mi voie sa fiu direct cu dumneavoastră. Aveţi în mână o carte fantastică.

Tandreţea luptătorului este o carte mare pentru că a ieşit de sub peniţa unui lider mare. Oriunde l-au purtat drumurile în ultimii douăzeci şi cinci de ani, Stu Weber s-a dovedit un excelent lider al bărbaţilor. A condus pe terenul de fotbal, în tranşeele inamice din Vietnam ca membru al Forţelor Speciale, a condus o biserică dinamică, în creştere, aflată nord-vestul Pacificului, însă lucrul cel mai important, şi-a condus familia. Nu trebuie să îi urmăreşti foarte mult pe cei trei fii ai săi pentru a-ţi da seama că aceşti tineri au fost crescuţi de un lider de excepţie.

Tandreţea luptătorului este un titlu care îl descrie pe autor. L-ai putea părăsi pe Stu în inima junglei fără vreo unealtă, fără arme sau provizii, iar aceasta nu l-ar face să-şi piardă cumpătul şi siguranţa de sine. Asta se cheamă sânge rece. Însă la fel de bine îl poţi plasa pe Stu într-un grup de oameni şi nu-i va lua mult timp să îl identifice pe cel cu inima frântă sau cu un vis năruit. Aceasta e tandreţe. Însumând, aş spune următoarele: Stu este un mare lider al bărbaţilor pentru că este un admirabil ucenic al lui Cristos. Iată de ce îmi place să stau în preajma lui. Întotdeauna câştig ceva mai mult echilibru.

Într-o vreme ca a noastră, când publicaţiile destinate bărbaţilor se revarsă doldora de pe benzile tipografiilor asemenea cheese-burgerilor rostogoliţi în mâinile şoferilor prin fereastra la care se opresc să îi colecteze, Tandreţea luptătorului este ca o bucată de friptură dintr-o carne matură şi fragedă din New York, rumenită impecabil şi mustind de zeama ce confirmă asezonarea după o dreaptă măsură.

Mulţi bărbaţi vor citi această carte. Mai mulţi vor fi aceia care o vor studia. Însă cei mai mulţi dintre ei o vor devora. Crede-mă ca aşa va fi. Într-atât este de bună!
Steve Farrar, Dallas, Texas

„Stu Weber ne provoacă să fim bărbaţii pe care i-a intenţionat Dumnezeu. De dragul soţiilor noastre, al copiilor şi al naţiunii noastre, nădejdea mea este că fiecare american va citi şi va lua aminte la această memorabilă carte.” - DAN COATS, senator, Indiana

„În mijlocul unei culturi în care bărbaţii orbecăie cu disperare, încercând să înţeleagă ce înseamnă să fii bărbat, Tandreţea luptătorului prezintă un model cu contururi precise al masculinităţii creştine, învăţându-ne cum să fim tandri – şi totuşi dârji, sensibili – şi totuţi puternici.” - RON MEHL, pastor al bisericii Beaverton Foursquare Church, Portland, Oregon

Cuprins

Cuvânt înainte
Mulţumiri
Chemarea la trezire - Când bărbatul îşi priveşte faţa
Întoarcerea lui Flint McCullugh - Bărbatul şi purtarea lui de grijă
Cei patru pilaştri ai masculinităţii - Bărbatul şi rădăcinile lui
Răbdarea nebiruită - Calitatea cea mai însemnată a unui bărbat
Ce se află sub platoşă - Latura tandră a unui bărbat
Aflat sub ordinele unui superior - Bărbatul şi poziţia lui de lider
Ce a rămas nespus - Bărbatul şi doamna lui, partea întâi
Vorbeşte cineva „Limba femeii”? - Bărbatul şi doamna lui, partea a doua
Incredibila forţă a autorităţii tatălui - Bărbatul şi copiii lui, partea întâi
Străbate generaţiile - Bărbatul şi copiii lui, partea a doua
Ca săgeţile în mâna unui războinic - Bărbatul şi copiii lui, partea a treia
Adevăraţii bărbaţi stau laolaltă - Bărbatul şi prietenii lui, partea întâi
Când bărbaţii îşi dau mâna - Bărbatul şi prietenii lui, partea a doua
Luptătorul tandru suprem - Bărbatul şi Domnul lui
Postfaţă
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru bărbaţi
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie
Produse > Editura CLC > Cărţi Editura CLC ROMÂNIA

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Obreja Viorica
Mi se pare interesant titlul de abea astept sa citesc cartea desi nu sint barbat:)

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
Preţul nostru:
15.00 RON

Darul iertării ~ Charles Stanley
Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin.
Preţul nostru:
20.00 RON

Picioare de căprioară pe înălţimi ~ Hannah Hurnard
Picioare de Căprioară pe Înalţimi este o frumoasă alegorie care dramatizează dorinţa copiilor lui Dumnezeu de a fi conduşi spre noi culmi ale dragostei, bucuriei şi victoriei. Este o operă clasică a literaturii creştine, scrisă pentru a te încuraja şi inspira în propria ta călătorie către înălţimi.
Preţul nostru:
6.50 RON

Cântarea Cântărilor ~ Watchman Nee
"Cântarea Cântărilor" este unul dintre cele mai frumoase poeme care au fost scrise vreodată. De-a lungul secolelor limbajul său captivant şi sublimele figuri de stil i-au încântat pe cititori.
Preţul nostru:
17.00 RON

Dificultăţi conjugale ~ Paul Tournier
Preţul nostru:
2.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment