CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti

Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti

John Ortberg

Preţul nostru: 35.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Everybody's normal till you get to know them
Legare: SC
ISBN: 9789738527997
Număr pagini: 284
Codul produsului: 4170
Dimensiuni produs: 145 x 206 x 21 mm
Greutate produs: 0.325 kg

Descrierea produsului

Normal? Cine e normal?
Sigur nu-i vorba de tine! Nici de vreun altul pe care l-ai întâlnit pânã acum... Nici unul dintre noi nu este normal conform definiţiei lui Dumnezeu, şi cu cât ne apropiem mai mult unii de alţii, cu-atât mai clarã devine situaţia.

Şi totuşi, în pofida ciudãţeniilor noastre, a pãcatelor şi a personalitãţilor noastre „colţuroase”, avem nevoie unii de alţii. Comunitatea este mai mult decât un simplu cuvânt – este una dintre cele mai mari trebuinţe ale noastre. Prin urmare, cum pot nişte oameni plini de cusururi si anormali ca noi sã îmblânzeascã forţele care ne dezbinã, ca apoi sã intrãm în acele relaţii transformatoare pentru viaţa noastrã şi pe care Dumnezeu le-a proiectat pentru noi?

În aceastã carte, învãţãtorul şi autorul de succes John Ortberg se concentreazã asupra acelor detalii care fac funcţionalã comunitatea. Vei avea parte de o lecturã care-ţi va provoca mintea sã priveascã spre inima lui Dumnezeu, dar şi la ceilalţi şi la tine însuţi. Mai mult de-atât, vei dobândi înţelepciune şi vei afla cum te poţi apropia de oameni, în moduri diferite si eficiente. Cu umor, acuitate si har de povestitor, Ortberg ne aratã cum ajunge comunitatea sã rodeascã fericire, sãnãtate, susţinere şi maturizare şi cum putem noi sã lucrãm la asta... Doar aşa, oamenii ciudaţi şi stângaci care suntem vom descoperi dragostea lui Dumnezeu într-un mod tangibil şi vom beneficia de puterea transformatoare a dragostei, a acceptãrii si a preţuirii reale.

Cu acest titlu incitant, John Ortberg ne conduce într-o aventurã a dezvãluirii adevãratei naturi umane. Cu toţii suntem departe de perfecţiune si de idealul lui Dumnezeu pentru noi. Cu toate acestea, sufletul nostru tânjeşte dupã relaţii, la fel cum trupul nostru este însetat dupã aer sau apã.

Cartea ne descoperã o lume fascinantã a relaţiilor profunde, invitându-ne sã descoperim, printr-o comuniune realã, bucuria de a aparţine, încântarea de a fi cunoscuţi si iubiţi, posibilitatea de ne dãrui si de a ne maturiza, siguranţa de a ne regãsi printre cei apropiaţi.

Citind aceastã carte vom descoperi cum putem noi, ca oameni imperfecţi şi dificil de abordat, sã trecem peste barierele nevãzute care ne ţin departe unii de alţii si de Dumnezeu, sã intrãm în relaţia dãtãtoare de viaţã pe care El a pregãtit-o pentru noi.

Cuprins

Mulţumiri

PARTEA ÎNTÂI: NORMAL? NU EXISTĂ AŞA CEVA, DRAGĂ...
1. Dilema porcului-spinos
2. Minunea unităţii
3. Frăţia rogojinii: adevărata prietenie

PARTEA A DOUA: CUM SĂ TE APROPII DE ALŢII FĂRĂ CA SĂ AI DE SUFERIT
4. Cu faţa descoperită: autenticitatea
5. Lasă pietrele jos: acceptarea
6. Arta de a "citi" oamenii: empatia
7. Merită să lupţi pentru comunitate: conflictul

PARTEA A TREIA: SECRETELE RELAŢIILOR PUTERNICE
8. Chirurgie spirituală: iertarea
9. Darul pe care nimeni nu-l doreşte: confruntarea
10. Înlăturarea barierelor: includerea
11. Secretul unei inimi iubitoare: recunoştinţa
12. În sfârşit, normal: Cerul!

Resurse bibliografice

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Obreja Viorica
Mi se pare incitant titlul, cu prima ocazie incerc sa citesc cartea. Mi se pare o carte care abordeaza deschis problema comunicarii si a relatiilor dintre noi. Multumesc.
Moise Mica
Am citit cartea aceasta cu deosebita placere, e o carte extraordinara, iar autorul ei este un om plin de un simt al umorului foarte bine dezvoltat. E o carte care cu adevarat te ajuta sa comunici cu oamenii si sa-i intelegi mai bine. Recomand cu toata caldura aceasta carte, cu adevarat merita citita!!!

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă ~ John Ortberg
În adâncul fiinţei tale se găsesc aceeaşi credinţă şi aceeaşi dorinţă care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furtună ale Mării Galileii, spre Isus.
Preţul nostru:
33.00 RON

Dumnezeu e mai aproape decât crezi ~ John Ortberg
Dumnezeu e interesat să fie descoperit de oameni obișnuiți ca mine și ca tine. Mai mult chiar, El a promis că va fi cu noi și ne va conduce în mod personal. Dacă Dumnezeu este întotdeauna cu noi, de ce este atât de greu de găsit? Oare nu scăpăm din vedere ceva important în tot șirul de evenimente ce ne alcătuiesc viața? Cum am putea remedia această situatie? Cartea ne dezvăluie fața lui Dumnezeu care așteaptă să fie descoperită din mozaicul complex al vieții.
Preţul nostru:
32.00 RON

O dragoste mai presus de raţiune ~ John Ortberg
Cu pasiune şi înţelepciune, folosind ilustraţii remarcabile şi emoţionante, Ortberg demonstrează diferitele caracteristici ale dragostei lui Dumnezeu, dezvăluindu-ne ceea ce am sperat mereu că este adevărat: Dragostea lui Dumnezeu este într-adevăr o Dragoste dincolo de orice raţiune, care se bucură să acorde o a doua şansă.
Preţul nostru:
30.00 RON

Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna [Carte] ~ John Ortberg
Ce te reţine de la trăirea unei astfel de vieţi? Ce poţi face pentru a trăi astfel? Dacă te-ai săturat de starea curentă a lucrurilor - dacă bănuieşti că viaţa creştină este mai mult decât ai experimentat tu până acum - John Ortberg îţi arată o cale a transformării şi a revigorării spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la „Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna”.
Preţul nostru:
27.00 RON

Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie ~ John Ortberg
O carieră fantastică. Noua casă pe care ţi-ai dorit-o. O promovare la serviciu... Acea maşină la care ţi-a stat gândul tot timpul. O pensie sigură. Toate sunt bune – dar asta e tot? Indiferent cu câtă îndemânare joci jocul sau câte puncte aduni, va veni o vreme în care jocul vieţii se va încheia. Ce se va întâmpla atunci?
Preţul nostru:
35.00 RON

Grija pentru suflet ~ John Ortberg
Tu ești o ființă spirituală nemuritoare, care are un destin etern în marele univers al lui Dumnezeu. Când te-ai gândit ultima dată la starea sufletului tău?
Preţul nostru:
32.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment