CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Urmărirea

Urmărirea

Lori Wick

Preţul nostru: 28.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789737908582
Număr pagini: 266
Codul produsului: 11282
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm
Greutate produs: 0.270 kg

Descrierea produsului

O poveste despre trădare si o lectie de încredere. O poveste despre suveranitatea lui Dumnezeu în fiecare moment al vietii.

EDWARD STEELE avusese parte de o aventură minunată în Africa împreună cu fratele său, Henry. Acum însă, Henry se întorsese în Anglia, iar Edward, sperand să fie acasă pe Crăciun, era gata să-l urmeze.
Cu toate acestea, Edward fusese întotdeauna un om de cuvant. Când pe bordul unui vas le promite ajutor la doi străini, el îsi tine promisiunea—fără să viseze vreodată că întalnirea cu cei doi bărbati va aduce în viata lui o femeie care îl captivează si contrariază în acelasi timp.
După ce i-a ajutat pe cei doi, investind un timp pretios si înfruntand primejdii, Edward îsi continuă drumul, crezand că nu îi va mai vedea niciodată pe tovarăsii săi de călătorie. Nu are cum să stie că odată cu venirea primăverii în Collingbourne, viata sa avea să fie schimbată pentru totdeauna.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Ficţiune
Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Izbăvirea ~ Lori Wick
Inima lui Weston i-a spus că dragostea este supraevaluată. Anne supravietuise singură multi ani. Se vor încrede ei în Dumnezeu intrand într-o relatie nouă? Vor recunoaste ei dragostea cand îi va atinge în cele din urmă?
Preţul nostru:
28.00 RON

Promisiune pentru ziua de mâine ~ Lori Wick
O poveste de dragoste, încredere si familie care încălzeste inima ... scrisă de autoarea unor cărti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.
Preţul nostru:
31.00 RON

Tărâmul făgăduinţei ~ Kim Vogel Sawyer
Va fi credinţa lor menonită zguduită sau întărită de călătoria spre un tărâm nou?
Preţul nostru:
28.00 RON

Visuri răscumpărate ~ Sally John
O promisiune dăinuie pentru totdeauna, chiar dacă totul s-a schimbat? Cu sinceritate și cu sensibilitate, autoarea de succes, Sally John, deapănă o poveste mișcătoare, despre întorsăturile neașteptate pe care le poate lua viața și despre speranța că nu e niciodată prea târziu să ne întoarcem pe drumul cel bun.
Preţul nostru:
32.00 RON

Şoapta împăcării ~ Kim Vogel Sawyer
Ostracizată de tribul său, din cauza tatălui ei alb, Lizzie Dawson trăieste singură intr-o zonă muntoasă din Alaska, practicand obiceiurile tribului ei chiar dacă locuiește in căsuta din afara satului, ridicată de tatăl ei
RRP: 29.00 RON
Preţul nostru:
28.00 RON

Reducere: 1.00 RON (3%)
Un far călăuzitor - Seria Cântecul Acadiei vol.4 ~ Janette Oke, Davis Bunn
Războiul îi bulversează viaţa, iar iubirea este încă un vis neîmplinit, dar Nicole nu îşi pierde speranţa, deoarece există... „Un far călăuzitor”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment