CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
V-am aşteptat - Slujindu-l pe Dumnezeu în Europa de Est

V-am aşteptat - Slujindu-l pe Dumnezeu în Europa de Est

Taryn R. Hutchison

Preţul nostru: 15.00 RON

Detalii produs

Titlu original: We wait you: Waiting on God in Eastern Europe
Legare: Paperback
Data apariţiei: 12.09.2011
ISBN: 978-606-8331-03-4
Număr pagini: 179
Codul produsului: 10863
Dimensiuni produs: 14 x 20 x 10 mm
Greutate produs: 0.205 kg

Descrierea produsului

Tarin Hutchison scrie cu umor şi afecţiune despre experienţele ei în ţările ieşite din zeci de ani de închisoare comunistă. Ea a trăit uneori în situaţii sumbre: a văzut flăcări ieşind din pereţii locuinţei, i s-au furat lucruri din poşetă, a fost jefuită şi atacată... şi a preţuit timpul petrecut acolo, unde oamenii erau flămânzi după Evanghelie. Episoade jenante... împart pagina cu triumfurile spirituale şi încercările vieţii de fiecare zi.
WORLD magazine, Susan Olasky, noiembrie 2008

''V-am aşteptat'' este una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit în ultima vreme... Este o carte bine scrisă, cu amintiri transparente... Fiecare femeie, care merge pe câmpul de misiune, trebuie să citească această carte. Este chiar aşa de bună.
Dr. Jeff Iorg, Preşedinte
Golden Gate Baptist Theological Seminary
Autor al câtorva cărţi între care
The Character of Leadership (Caracterul conducerii)

Încântătoare... îţi schimbă viaţa... te provoacă să ai mintea îndreptată spre veşnicie... încurajatoare pentru cei ce tânjesc să aducă o schimbare în lume. Toate acestea şi chiar mai multe pot fi spuse despre relatarea lui Taryn Hutchison privind lucrarea ei misionară în Europa Răsăriteană. Povestindu-şi călătoria sa, Taryn face mai mult decât să delecteze şi să informeze: ea ne provoacă să ne examinăm angajamentul de a urma conducerea lui Hristos, oriunde ne-ar putea duce acesta. Recomand cu tărie ''V-am aşteptat'' oricui are un interes în misiunea globală – şi, deopotrivă celor care nu au acest interes. Trebuie să afle şi ei ce pierd!
Kay Mrshall Strom
Autor a 34 de cărţi, între care
Daughters of Hope: Stories of Witness and Courage in the Face of Persecution (Fiicele speranţei: Relatări privind mărturiile şi curajul în faţa persecuţiei)

Nici n-ai nevoie să-ţi faci bagajele pentru a te angaja în această captivantă călătorie, în spatele fostei cortine de fier, împreună cu Taryn Hutchison. Povestea ei este adevărată, îţi taie respiraţia, e miraculoasă, şi merită citită. Ştiu aceasta nu numai pentru că mi-a plăcut cartea, ci şi pentru că am avut privilegiul de a fi împreună cu ea în această călătorie.
Ney Bailey
Autoare, Conferenţiar
Campus Crusade for Christ International

Taryn Hutchison este o voce proaspătă a celor ce continuă să deschidă noi drumuri prin a spune vechea poveste... Ce a realizat scrierile lui Elisabeth Elliot, cu o generaţie în urmă, pentru deschiderea ochilor privind misiunea în triburile primitive, realizează cu măiestrie Taryn Hutchison, pentru deschiderea ochilor celor de astăzi, în ce priveşte misiunea în toată lumea... Vei râde şi vei plânge, văzând exprimarea candidă a harului mângâietor al lui Dumnezeu şi purtarea lui de grijă, într-o lume cenuşie a rafturilor goale, care nu mai există în Europa Răsăriteană. Între coperţile acestei cărţi vei găsi intersectări cu Mafia rusească, sărbătoriri vesele pe stradă, intrigă, microfoane ascunse, credinţă şi aventură trăită de Taryn şi marea ei de prieteni care I-au spus „Da” lui Dumnezeu. Ţesută printre rânduri în carte, vei găsi povestea de iubire plină de speranţă pe care numai Dumnezeu o poate coordona... [V-am aşteptat] e o carte ce „trebuie citită” nu numai de către echipele de misionari pe termen scurt, de către misionari şi de cei ce-i susţin, ci de către oricine doreşte să trăiască în mod misionar şi să aibă un impact pentru împărăţia lui Dumnezeu.
Dr. Eric Swanson
Leadership Network
Coautor al câtorva cărţi între care
The Externally Focused Church
(Biserica orientată spre exterior)


E înviorător să citeşti o carte... despre oameni adevăraţi, care fac misiuni adevărate cu eforturi şi realizări adevărate... Cartea este spirituală, autentică şi practică.
Dr. Eddie Pate
Preşedinte al Departamentului de studii interculturale
şi profesor al cursului de Misiune la
Golden Gate Baptist Theological Seminary

V-am aşteptat ... o relatare fascinantă despre experienţele unei femei în România, la scurt timp după căderea comunismului. În mod garantat vei dobândi o mai bună înţelegere privind opresiunea sub care au trăit românii mulţi ani şi speranţa pe care au câştigat-o prin Evanghelie.
Grace Fox
Autoare a câtorva cărţi, între care şi seria
Pauze de 10 minute pentru femei

Cuprins:
Mulţumiri                                   
Prolog: În sfârşit, acasă!

1.Violete într-un loc întunecat
2.Libertate!
3.Har în monotonia zilnică
4.Zile sfinte, fericite
5.Inima României
6.Cenuşiul înverzeşte
7.Transilvania
8.De-aici nu poţi s-ajungi acolo
9.Rapsodia maghiară
10. Plecarea din Budapesta
11. „...Acolo unde hoţii nu le sapă nici nu le fură”
12. Venirea „acasă”

Epilog: Mă laud cu lucruri obişnuite

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii
Produse > Editura CLC > Cărţi Editura CLC ROMÂNIA
Produse > Reduceri
Produse > Cărţi > Misiune, Misionari

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ascunzişuri luminate ~ Nicolae Leka
La o prima lectură, ai putea spune că viaţa acestui om a fost nedreaptă, că oamenii care l-au încojurat erau nedrepţi şi neloiali, însă reversul medaliei se contureaza odata cu întâlnirea cu Adevărul.
Preţul nostru:
10.90 RON

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Ajutor pentru predicatori. Schiţe de predici ~ Ştefan Zambo
Predicarea Bibliei, proclamarea Evangheliei în puterea Duhului Sfânt este cea mai mare nevoie a omului de astăzi, cea mai acută cerinţă a societăţii contemporane. Chemarea de a împlini această nevoie este cea mai nobilă dintre chemările divine.
Preţul nostru:
18.00 RON

Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
Preţul nostru:
15.00 RON

Darul iertării ~ Charles Stanley
Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin.
Preţul nostru:
20.00 RON

Doamne, schimbă-mă! ~ Evelyn Christenson
Lucruri surprinzătoare se întâmplă când ne rugăm «Doamne, schimbă-mă pe mine – nu pe soţul meu, nu pe copiii mei, nu pe păstorul meu, schimbă-mă pe mine!»”
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment