CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Veniţi cei însetaţi

Veniţi cei însetaţi

Max Lucado

Preţul nostru: 26.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Come Thirsty
ISBN: 9789738998742
Număr pagini: 230
Codul produsului: 9251
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Cu toții știm cum e să fii însetat – atât din punct de vedere fizic cât și spiritual. Acea tânjire pentru a-ți potoli gura uscată poate fi puternică. Dar o inimă uscată – este insuportabilă. Ai nevoie de împrospătare, și ai nevoie de ea acum. Dacă inima ta a devenit puțin tare, dacă duhul tău a secat, dacă inima ta este uscată, ai venit în locul potrivit. În paginile acestei cărți, Max ne conduce către fântâna pe care ne-o asigură Dumnezeu. Și, la fel de important, Max ne arată cum să primim din partea lui Dumnezeu tot ceea ce El tânjește să ne ofere. Deseori este dificil pentru noi să primim. Dar Max ne ajută să înțelegem că, mai mult decât orice, Dumnezeu dorește ca noi să primim, să venim însetați și să bem profund din apa vie care este la dispoziția fiecăruia dintre noi.

Din Cuvânt înainte, de Michael W. Smith
Ai sorbit vreodată dintr-o baltă? Ai băut din potopul vieții? Există lucruri în apa aceea pe care n-ar fi trebuit să le bei niciodată.
Pastile? Ele s-ar putea să înăbușe durerea, dar nu pot vindeca o inimă. Banii? Bineînțeles că ei pot cumpăra lucrurile necesare pentru supraviețuirea trupului tău, dar nu pot asigura nevoile sufletului tău. Religia? S-ar putea să liniștească, dar nu poate satisface niciodată. Activitatea bisericii ar putea ascunde setea, dar numai Cristos o poate potoli.
Nu tânjești să scoți din ascunzătoare frica... anxietatea... vinovăția? Poţi face asta. Toate sunt binevenite. Nu trebuie să fii bogat, religios sau plin de succes; este nevoie doar să urmezi instrucțiunile referitoare la ce anume – sau mai bine, pe cine anume – să bei. Pe El. 


De dragul celor care au nevoie de dragostea ta, hidratează-ți sufletul! Ține seama de setea ta. Bea adânc și frecvent. Și din tine vor curge râuri de apă vie.

CUPRINS

Cuvânt înainte
Mulțumiri

Meagan
1. Inima deshidratată

PARTEA ÎNTÂI: ACCEPTĂ LUCRAREA LUI

2. Vaccinarea împotriva păcatului
3. Când harul se adâncește
4. Când moartea devine naștere
5. Cu inima îndreptată spre casă

PARTEA A DOUA: BAZEAZĂ-TE PE PUTEREA LUI

6. Speranță pentru Orașul Dărâmat
7. Așteptând puterea
8. Mănușa lui Dumnezeu
9. Nu depinde de tine

PARTEA A TREIA: ÎNCREDE-TE ÎN DOMNIA LUI

10. În Dumnezeu (aproape) ne încredem
11. Îngrijorat? Nu trebuie să fii    
12. Îngerii veghează asupra ta
13. Cu Dumnezeu ca păzitor al tău

PARTEA A PATRA: PRIMEȘTE DRAGOSTEA LUI

14. Mergând în adâncime
15. Ai auzit ușa zăngănind?
16. Înfruntă eternitatea fără frică
17. Dacă Dumnezeu ți-ar scrie o scrisoare
Ghidul cititorului
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Nu totul se învârte în jurul meu ~ Max Lucado
Autorul demască cea mai mare minciună pe care am înghițit-o – aceea care spune că totul se învârte în jurul meu – și ne îndreaptă privirile spre un țel mai înalt. „Nu am fost creați să trăim astfel”, spune el. Ce s-ar întâmpla dacă fiecare ne-am ocupa locul și ne-am juca rolul? Dacă fiecare persoană și-ar face o prioritate din a-L căuta pe Dumnezeu, și nu din a ajunge la performanță? Ne-am privi familia altfel. Ne-am vedea slujba altfel. Ne-am trata trupul altfel. Am reacționa altfel la problemele cu care ne confruntăm. Ne-am găsi locul în univers... în sfârșit. Și am fi schimbați...
Preţul nostru:
28.00 RON

Când Dumnezeu S-a apropiat ~ Max Lucado
Întoarceți-vă în timp și retrăiți momentul în care Cristos, Fiul lui Dumnezeu, S-a făcut om. Alăturați-vă lui Max Lucado în încercarea lui de a readuce la viață cel mai important moment al istoriei... acela în care Dumnezeu S-a apropiat. Iar atunci când veți surprinde o viziune a acestui moment de necrezut, lăsați-l să vă marcheze începutul unei noi vieți.
Preţul nostru:
23.00 RON

El încă dă pietre la o parte ~ Max Lucado
Autorul ne invită să nu uităm faptul că Dumnezeu, care a vorbit în trecut, vorbește și astăzi. Să ținem seama de faptul că Dumnezeu, care a iertat în trecut, iartă și astăzi. Că Dumnezeu care S-a arătat în trecut Se arată și astăzi. El pătrunde în lumea noastră. El vine să facă ceea ce tu nu poți să faci singur. El vine să dea la o parte pietrele pe care tu nu le poți clinti.
Preţul nostru:
21.00 RON

În mâna harului ~ Max Lucado
Imaginează-ți cum ar fi să fii mânat de dragoste și nu propulsat prin propria-ți putere. Imaginează-ți cum ar fi să-ți abandonezi viața în mâinile lui Isus în loc să încerci să te mântuiești singur. Îți poți imagina cum ar fi să-ți schimbi temerile cu pacea ce întrece orice pricepere? Să fii relaxat și liber, nu stresat și neliniștit? Dacă îți poți imagina cum ar fi să te bucuri de Dumnezeu în loc să încerci să-ți achiți datoriile față de El, atunci îți poți imagina harul.
Preţul nostru:
19.00 RON

El a ales piroanele ~ Max Lucado
El a ales piroanele. Ce-a făcut Dumnezeu ca să-ți cucerească inima...
Preţul nostru:
19.00 RON

Fiecare zi merită o şansă ~ Max Lucado
Preţul nostru:
28.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment