CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna

Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna  [Carte]

John Ortberg

Preţul nostru: 27.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The Life You've always wanted
ISBN: 9789738820913
Număr pagini: 288
Codul produsului: 6609
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 20 mm
Greutate produs: 0.305 kg

Descrierea produsului

Cum arată în realitate adevărata viață spirituală?

Ce te reţine de la trăirea unei astfel de vieţi? Ce poţi face pentru a trăi astfel? Dacă te-ai săturat de starea curentă a lucrurilor - dacă bănuieşti că viaţa creştină este mai mult decât ai experimentat tu până acum - John Ortberg îţi arată o cale a transformării şi a revigorării spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.

John Ortberg ia în serios chemarea lui lisus de a trăi o viaţă din abundenţă. Însă o face plin de bucurie şi de realism în acelaşi timp. Este încredinţat că transformarea umană este cu adevărat posibilă şi descrie procesul transformării în termeni foarte practici. - Richard J. Foster, Autor - Celebration of Discipline and Prayer

Ceea ce a învăţat John Ortberg ni se aplică şi nouă tuturor oamenilor de rând - pentru că tot ce scrie este bazat pe Biblie. Transparenţa, onestitatea şi capacitatea sa de autoironie îţi vor arăta ţie, cititorule, faptul că şi tu poţi experimenta acest potenţial pentru schimbare dat de Dumnezeu. - Evelyn Christenson, Autor - Ce se întâmplă când femeile se roagă

John Ortberg ne prezintă înţelepciunea disciplinelor spirituale. Într-un mod practic, captivant şi profund introspectiv, el nu doar creează în noi o sete după transformare, ci şi pictează un tablou extraordinar de atractiv a vieţii pe care Dumnezeu poate să o trăiască prin noi. - Archibald D. Hart, PH.D., profesor de psihologie

John Ortberg, în stilul său „Hai să ne așezăm și să discutăm” a meșteșugit o carte cu o mare putere de convingere, bazată pe procesul transformării spirituale. - Dr. Joseph Stowell, Moody Bible Institute

CUPRINS:

Prefață
1. „Într-adevăr, ne vom transforma”: Speranţa transformării
2. Surprins de schimbare: Ţelul vieţii spirituale
3. Antrenament versus încercare: Adevărul despre disciplinele spirituale
4. Ziua bucuriei: Practica sărbătoririi
5. O viaţă tihnită: Practica „încetinirii”
6. Deranjând Cerul: Practica rugăciunii
7. „Îndeajuns de mic”: Practica slujirii
8. Viaţa dincolo de regrete: Practica mărturisirii
9. Viaţa călăuzită: Primind călăuzire din partea Duhului Sfânt
10. O viaţă în libertate: Practica discreţiei
11. O viaţă neîmpărţită: Practica meditării asupra Scripturii
12. Viaţa cu o inimă ordonată: Propriile tale „reguli de viaţă”
13. O viaţă de răbdare: Experienţa suferinţei
Surse
Ghid de studiu

Cum pot să cresc? Cum arată o persoană matură spiritual? De ce procesul schimbării pare atât de dificil şi merge atât de încet? Voi fi vreodată cu adevărat schimbat?

Ai fost vreodată frustrat de lipsa ta de cunoştinţe în domeniul spiritual? Te-ai întrebat vreodată dacă schimbarea adevărată este posibilă? Te-ai simţit vreodată confuz? Dacă ai răspuns cu „da” la cel puţin una dintre aceste întrebări, cartea aceasta a fost scrisă pentru tine.

Evangheliile susţin faptul că transformarea naturii umane este într-adevăr posibilă. Nu este niciodată uşoară, şi rareori este rapidă. Dar este posibilă. Se produce în viaţa celor din jur şi, uneori, chiar în viata mea.
Această schimbare are loc ori de câte ori oamenii sunt dispuşi să-L lase pe Iisus să le ordoneze viaţa. De-a lungul timpului, mulţi înţelepţi s-au dedicat acestei cauze. Dar Calea lui Iisus trebuie mereu restudiată şi reaplicată în fiecare epocă.

Această carte este o încercare de a face accesibilă înțelepciunea care le vine de sus oamenilor care nu mai trăiesc într-o lume a mănăstirilor şi a deșerturilor, ci într-o lume a autostrăzilor şi a jocurilor pe calculator. Sper că o veţi considera o invitaţie pentru a urma calea lui Christos, pentru că este singura invitaţie care contează cu adevărat.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă ~ John Ortberg
În adâncul fiinţei tale se găsesc aceeaşi credinţă şi aceeaşi dorinţă care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furtună ale Mării Galileii, spre Isus.
Preţul nostru:
33.00 RON

O dragoste mai presus de raţiune ~ John Ortberg
Cu pasiune şi înţelepciune, folosind ilustraţii remarcabile şi emoţionante, Ortberg demonstrează diferitele caracteristici ale dragostei lui Dumnezeu, dezvăluindu-ne ceea ce am sperat mereu că este adevărat: Dragostea lui Dumnezeu este într-adevăr o Dragoste dincolo de orice raţiune, care se bucură să acorde o a doua şansă.
Preţul nostru:
30.00 RON

Dumnezeu e mai aproape decât crezi ~ John Ortberg
Dumnezeu e interesat să fie descoperit de oameni obișnuiți ca mine și ca tine. Mai mult chiar, El a promis că va fi cu noi și ne va conduce în mod personal. Dacă Dumnezeu este întotdeauna cu noi, de ce este atât de greu de găsit? Oare nu scăpăm din vedere ceva important în tot șirul de evenimente ce ne alcătuiesc viața? Cum am putea remedia această situatie? Cartea ne dezvăluie fața lui Dumnezeu care așteaptă să fie descoperită din mozaicul complex al vieții.
Preţul nostru:
32.00 RON

Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti ~ John Ortberg
Normal? Cine e normal? Sigur nu-i vorba de tine! Nici de vreun altul pe care l-ai întâlnit până acum... Nici unul dintre noi nu este normal conform definiţiei lui Dumnezeu, şi cu cât ne apropiem mai mult unii de alţii, cu-atât mai clară devine situaţia.
Preţul nostru:
35.00 RON

Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie ~ John Ortberg
O carieră fantastică. Noua casă pe care ţi-ai dorit-o. O promovare la serviciu... Acea maşină la care ţi-a stat gândul tot timpul. O pensie sigură. Toate sunt bune – dar asta e tot? Indiferent cu câtă îndemânare joci jocul sau câte puncte aduni, va veni o vreme în care jocul vieţii se va încheia. Ce se va întâmpla atunci?
Preţul nostru:
35.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment