CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Vindecă-mi inima, Doamne

Vindecă-mi inima, Doamne

Emilie Barnes , Christian Buchanan

Preţul nostru: 21.80 RON

Detalii produs

Număr pagini: 167
Codul produsului: 11922

Descrierea produsului

Și însuși Domnul nostru Isus Hristos și Dumnezeu, Tatăl nostru, care ne-a iubit și ne-a dat prin harul Său o mângâiere veșnică și o bună nădejde, să vă mângâie inimile și să vă întărească în orice lucru și cuvânt bun! 2 Tesaloniceni 2:16-17

DUMNEZEU TE POARTĂ PRIN...

Are inima ta nevoie disperată de vindecare? Tânjești după mângâierea și liniștea pe care le poți găsi doar în prezența mângâietoare a lui Dumnezeu?
Așază-te confortabil și urmărește călătoria unui vieți din care n-au lipsit obstacolele. Autoarea Emilie Barnes îți oferă acest mesaj al speranței: chiar dacă tu nu îți dai seama, Dumnezeu te poartă zilnic prin puterea Sa nelimitată. Fiecare capitol îți va arăta un nou mod de a găsi ajutorul pe care îl oferă Dumnezeu în orice situație dificilă pe care o aduci înaintea Lui.

„Vindecă-mi inima, Doamne” te va aduce înapoi în îmbrățișarea iubitoare a lui Dumnezeu, unde vei găsi cu adevărat odihnă și pace.

Cartea are la bază volumele anterioare Fill My Cup, Lord și Help Me Trust You, Lord.


CUPRINS


Un cuvânt la început
1. Dumnezeu îți va vindeca inima
2. Dumnezeu vindecă inimi ocupate
3. Dumnezeu vindecă inimi neîncrezătoare
4. Dumnezeu vindecă inimi mânioase
5. Dumnezeu vindecă inimi îngrijorate
6. Dumnezeu vindecă inimi singure
7. Dumnezeu vindecă inimi descurajate
8. Dumnezeu vindecă inimi istovite
9. Dumnezeu vindecă inimi nerăbdătoare
Învăţând să fii mulțumitor în timp ce Dumnezeu îți vindecă inima

Posfață: Restul poveștii... până acum
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Izvoarele inimii ~ Gigi Graham Tchividjian
RRP: 22.00 RON
Preţul nostru:
21.00 RON

Reducere: 1.00 RON (5%)
În rolurile principale, Partea întâi ~ Max Lucado
Cel ce distribuie rolurile principale și face chemări speciale oferă a doua șansă, arată îngăduință față de toți cei care o cer și o acceptă. Dacă Dumnezeu a avut roluri pentru personaje precum Iosif, Tamar, Batșeba, David sau Solomon, cu siguranță are unul și pentru noi.
Preţul nostru:
30.00 RON

Când Dumnezeu îţi şopteşte numele ~ Max Lucado
În paginile acestei cărți te vei întâlni cu relatări cunoscute din Biblie sau izvorâte din viața cotidiană. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre oameni care sunt pierduți... sau trudiți... sau descurajați - la fel ca tine. Dacă le vei permite, aceste relatări vor spune povestea vieții tale. Ascultă. Și învață să speri din nou.
Preţul nostru:
32.00 RON

Păşind alături de femeile Bibliei ~ Elizabeth George
Vino alaturi de Elizabeth George, intr-o calatorie antrenanta prin inimile femeilor din Biblie. De la Eva la Estera, de la Rahav la Priscila, vei descoperi ca femeile din Scriptura erau oameni ca si tine. Ele au avut urcusuri si coborasuri, succese si esecuri. Au iubit mult si au trecut prin vremuri grele.
Preţul nostru:
26.00 RON

Cum să scapi de îngrijorare pentru...totdeauna ~ Elizabeth George
Te îngijorezi? Pentru lucruri mari? Pentru lucruri mici? Din cauza îngrijorării, nu mai ai pace și bucurie? Vino alături de Elizabeth George, scriitoare de succes și învățătoare biblică îndrăgită, pe măsură ce se confruntă cu această chestiune, pe baza învățăturilor pe care le desprinde din Cuvântul lui Dumnezeu și din experiența personală, pentru a ne descoperi secretele de care avem nevoie pentru a învinge îngrijorarea o dată pentru totdeauna.
Preţul nostru:
24.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment