CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Vindecările divine. O abordare biblică pe înţelesul tuturor

Vindecările divine. O abordare biblică pe înţelesul tuturor

Daniel Muresan

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786067320459
Codul produsului: 15033
Dimensiuni produs: 135 x 205 mm

Descrierea produsului

Această carte a fost scrisă ca un manifest prin care biserica este chemată să se întoarcă la valorile biblice şi sănătoase din punct de vedere spiritual.

Realizând că diavolul a instaurat în biserica acestei generaţii un regim totalitar dominat de sceptimism, îndoială şi necredinţă în lucrarea Duhului Sfânt în special în ce priveşte vindecările divine, lansăm acest manifest, cu speranţa că, deşi unii îl vor neglija sau respinge, alţii totuşi se vor opri, îl vor citi şi îl vor analiza în lumina Scripturii. Nădăjduim că, prin puterea Duhului lui Dumnezeu, acest regim malefic va fi îndepărtat şi desfiinţat.

Manifestul nu este scris într-un spirit de judecată sau acuzator la adresa fraţilor credincioşi, ci vine dintr-o inimă plină de sfântă gelozie, pentru arătarea gloriei lui Dumnezeu în această generaţie.

Această generaţie de creştini trebuie să se întoarcă la relevanţa bisericii de la început! Să ne rugăm Domnului ca El să aducă vremea să fim şi noi traşi la răspundere de vindecările divine săvârşite în mijlocul nostru, ca să putem răspunde asemeni înaintaşilor noştri în credinţă: "Fiindcă suntem traşi astăzi la răspundere pentru o facere de bine făcută unui om bolnav şi suntem întrebaţi cum a fost vindecat, s-o ştiţi toţi şi s-o ştie tot norodul lui Israel! Omul acesta se înfăţişează înaintea voastră pe deplin sănătos în Numele lui Isus Hristos din Nazaret." (Faptele Apostolilor 4:9-10).

 

Vindecările divine, alături de minuni şi alte semne supranaturale, au un rol secundar şi totodată indispensabil în planul lui Dumnezeu de a confirma Evanghelia mântuitoare, de a întări veridicitatea acesteia şi de a demonstra puterea ei. Ni s-a încredinţat o Evanghelie deplină pe care trebuie s-o proclamăm şi s-o adeverim, pentru ca cei ce o primesc să beneficieze de o mântuire deplină.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Hudson Taylor. Un om în Hristos ~ Roger Steer
"Avem aici o istorie a măreţiei, repovestită unei noi generaţii care are nevoie de ea...Taylor a fost un gigant spiritual, pe care noi, creştinii din zilele din urmă, am face bine să-l cunoaştem." James I. Parker
Preţul nostru:
34.00 RON

Mărturisirea ~ Beverly Lewis
Katie Lapp este pusă la grea încercare când canoanele comunităţii amish o izolează de toţi cei dragi. Inevitabil decide să plece de una singură în lumea "engleză" - stranie şi primejdioasă - fără să-şi închipuie că omul pe care îl iubeşte plănuieşte să se întoarcă în sânul familiei lui amish... şi la ea.
Preţul nostru:
32.00 RON

Puterea numelui Său ~ Derek Prince
Dumnezeu doreşte să aibă o relaţie plină de dragoste cu poporul Său. Autorul Derek Prince te ajută să descoperi caracterul şi puterea divină a lui Dumnezeu, explorând multe Nume si titluri ale Sale, cum ar fi "Cel ce poartă de grijă", "Cel ce vindecă", şi "Prinţul păcii".
Preţul nostru:
19.00 RON

Vânătoarea de lei ~ John Eldredge
Îndrăzneşte să fii omul care doreşti sa fii, omul de care lumea are nevoie! Cum ar fi să reuşeşti în cea mai mare provocare a vieţii tale? Curaj, perseverenţă, ingeniozitate - aşa se ucid leii încercărilor cu care ne confruntăm fiecare la un moment dat.
Preţul nostru:
28.00 RON

Nu sta degeaba! ~ Martin Goldsmith
Este misiunea creştină un imperativ universal? Sau este ea o chemare excepţională şi exentrică. Istoria lui Avraam era despre o sămânţă care viza binecuvântarea tuturor popoarelor.
Preţul nostru:
15.00 RON

Sămânţa bună - 2018
Acest calendar se adresează tuturor celor ce sunt dispuşi să asculte un moment, în acest timp agitat, ce vorbeşte Dumnezeu prin Cuvântul Său, Biblia. Acest calendar cu meditaţii vă ajută să aveţi regulat momente de linişte.
Preţul nostru:
3.50 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment