CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Vorbăria nebunilor

Vorbăria nebunilor

Os Guinness

Preţul nostru: 35.00 RON

Detalii produs

Data apariţiei: 01.01.1970
ISBN: 9786069394472
Număr pagini: 311
Codul produsului: 16544
Dimensiuni produs: 160 x 230 mm

Descrierea produsului

Capodopera lui OS GUINESS ne oferă o prezentare amănunţită a artei şi forţei persuasiunii creative. De cele mai multe ori, creştinii se  bizuiesc pe proclamare, predicare, protest şi pichetare. Suntem, însă, foarte slabi atunci când vine vorba de persuasiune - capacitatea de a sta de vorbă cu oameni care nu sunt dispuşi să primească ceea ce spunem. Persuasiunea autentică înseamnă mai mult decât o abordare generalizată.

Urmând calea tradiţională a lui Erasmus, Pascal, G. K. Chesterton, C. S. Lewis, Malcolm Muggeridge şi Peter Berger, Guiness ne demonstrează că persuasiunea apologetică ncesită atât raţiune, cât şi imaginaţie. Persuasiunea este subversivă, răsturnând presupunerile ascultătorului şi surprinzându-l cu semnalele transcendentului şi credibilitatea Evangheliei.

Această scriere este rodul a patruzeci de ani de cugetare, şlefuită în nenumăratele discuţii şi dezbateri din marile universităţi şi centre intelectuale mondiale. Vă invităm să redescoperiţi vigoarea persuasivă a mărturiei creştine, din partea unui mare apologet şi gânditor al vremurilor noastre.

"Decenii la rând, cărţile lui Os Guinness s-au dovedit a fi nepreţuite pentru biserica creştină. De la el am învăţat mare parte din ceea ce ştiu astăzi despre comunicarea credinţei în epoca modernă. Nu veţi fi dezamăgiţi de această carte. Spre deosebire de alte lucrări de apologetică, aceasta discută dinamica persuasiunii şi conversaţiei - oferind în acelaşi timp o paletă largă şi detaliată de argumente utile şi accesibile în sprijinul adevărului creştinismului. O recomand cu caldură."
                                                                                                                                          Tim Keller

 

"O carte fundamentală pentru orice om interesat să poarte discuţii cu scepticul, sau cu cel care înca mai caută. Puţini gânditori ai lumii contemporane se ridică la nivelul lui Os, în analiza profundă a chestiunilor vitale ce ţin de apărarea credinţei creştine istorice."
                                                                                                                                          Ravi Zacharias

 

CUPRINS

Introducere
Persuasiunea creativă
Tehnica
Apărarea nu se opreşte niciodată
Calea celui de-al treilea nebun
Anatomia necredinţei
Inversarea rolurilor
Declanşarea semnalelor
Dinamica arcului
Arta de a avea intotdeauna dreptate?
Atenţie la bumerang
Un Iuda care sărută
Trasarea călătoriei
Concluzie
Mulţumiri
Note
Index de nume
Index scriptural
Index tematic

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Sociologie, Psihologie, Consiliere
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Un tânăr după inima lui Dumnezeu. Viaţa ca o aventură extremă ~ Jim George
Pregateste-te pentru aventura vietii tale! A-l urma pe Dumnezeu este cu adevarat o aventura -- una care se poate transforma intr-o aventura extrema. A deveni un tanar dupa inima lui Dumnezeu seamana mult cu a escalada un munte. Vei gasi tot felul de provocari pe drum!
Preţul nostru:
21.00 RON

Chemarea vieţii tale ~ Matthew Barnett
AI FOST CREAT PENTRU CEVA MINUNAT... ...Şi e timpul să descoperi despre ce e vorba!
Preţul nostru:
26.00 RON

Provocări zilnice pentru creştini
Textele pentru fiecare zi din an sunt precedate de unul sau mai multe versete din Scriptură şi abordează teme precum "Credincioşie în lucrurile mici", "Prea mare pentru a putea fi folosit de Dumnezeu", "Hrană din Cuvânt" sau "Jugul care face viaţa mai uşoară."
Preţul nostru:
20.00 RON

Aboneaza-te la newsletter-ul CLC Romania

Trimitem periodic noutati, oferte si alte informatii legate de resurse crestine, aparitii editoriale noi si promotii. Nu vom transmite nimanui adresa ta de email si te poti dezabona oricand.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment