CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Vremuri de restaurare. O chemare la rugăciune şi post pentru biserică, naţiunile noastre şi Israel

Vremuri de restaurare. O chemare la rugăciune şi post pentru biserică, naţiunile noastre şi Israel

Harald Eckert

Preţul nostru: 21.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 140
Codul produsului: 12686
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

"Isus Hristos, pe care cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai prooroci din vechime." (Fapte 3:21)
Aceasta carte este o chemare urgenta si din inima la adresa Trupului lui Hristos din Germania si din intreaga lume pentru post si rugaciune corporativa. Ne ofera o intelegere bine fundamentata a contextului profetic din zilele noastre, in acord cu Biblia. Prin aceasta carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugaciune inflacarata. Ce ne transmit termenii "valea deciziilor" si "natiuni oi si natiuni capre", in contextul judecatii Domnului? Care sunt promisiunile facute de Dumnezeu Bisericii si care sunt facute Israelului in aceste "vremuri de restaurare"? Unde ne aflam noi ca si biserica a lui Isus Hristos si incotro doreste Duhul lui Dumnezeu sa ne conduca?
Aceasta nu este o carte atotcuprinzatoare, dar ne ofera un impuls vital precum si o directie biblica, ajutandu-ne in cautarea unor raspunsuri pentru aceste intrebari vitale, imputernicindu-ne pentru a ne ruga mai eficient.
HARALD ECKERT, nascut in 1960, casatorit cu Erika si tata a patru copii a publicat revista Wiederherstellung (Restaurare) in perioada 1982-1989. A participat intens in cadrul organizatiei Intercessors for Germany intre anii 1990-1994 fiind fondator si presedinte al organizatiei Internationaler Bibellehrdienst (Derek Prince Ministries, Germania). In momentul de fata este director executiv al organizatiei Christians for Israel, Germania slujind si in bordul de conducere al European Coalition for Israel cu sediul la Bruxelles. Ca invatator, pionier spiritual si autor, Harald Eckert nu doar incurajeaza, ci este implicat activ in variate proiecte importante in Germania, Europa si Israel.
Cuprins
Prefafa la editia in limba engleza
Prefata
Capitolul 1. O introducere
Capitolul 2. Israelul in "Vremurile de Restaurare"
Capitolul 3. Biserica in "Vremurile de Restaurare"
Capitolul 4. Natiunile in perioada "Vremurilor de Restaurare"
Capitolul 5. Restaurare prin unirea in post

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Israel

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Argument pentru Dumnezeu. Credinţa într-o epocă a scepticismului ~ Timothy Keller
De ce îngăduie Dumnezeu suferința în lume? Cum poate un Dumnezeu care este dragoste să trimită oameni în iad? De ce este creștinismul atât de discriminatoriu? Cum adică nu există decât o singură religie adevărată? De ce în numele lui Dumnezeu s-au purtat atât de multe războaie?
Preţul nostru:
35.00 RON

Motivul speranţei mele: Salvarea ~ Billy Graham
Care este cuvantul cel mai plin de speranta din istorie? Billy Graham crede ca acest cuvant este SALVAREA. Dar de ce anume sa fim salvati?
Preţul nostru:
24.00 RON

Când spui iartă-mă ~ Rodica Iova
Când spunem „Iartă-mă”, vrem să cădem la pace, cu Dumnezeu şi cu semenii, declarând, totodată, război Diavolului.
Preţul nostru:
15.00 RON

Isus, la timpul prezent ~ Warren W. Wiersbe
Dumnezeu este mereu la timpul prezent! Dar tu? Te regăsești trăind mai mult în amintiri, imaginație sau frică decât cu picioarele înfipte în prezent? După cum scrie Warren W. Wiersbe: „Trecutul s-ar putea să mă descurajeze, iar viitorul să mă sperie, dar «viața pe care o trăiesc» astăzi poate fi revigorantă și încurajatoare, deoarece «Cristos trăiește în mine» (Galateni 2:20)
Preţul nostru:
18.00 RON

Aproape de casă ~ Billy Graham
Toată viața am fost învățat cum să mor ca și creștin, dar nimeni nu m-a învățat vreodată cum ar trebui să trăiesc anii de dinainte de a muri. Mi-aș fi dorit ca ei să o fi făcut deoarece sunt un om în vârstă acum și, credeți-mă, nu este deloc ușor.
RRP: 22.50 RON
Preţul nostru:
20.00 RON

Reducere: 2.50 RON (11%)
Isus, destinul nostru ~ Wilhelm Busch
"Isus destinul nostru" - aceasta a fost tema generală aleasă de pastorul Busch pentru o mare evanghelizare organizată la Essen, Germania, în 1938.
Preţul nostru:
12.60 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment